ACTUEEL

Roermond

Hermans SSB heeft de conservering van het station Roermond afgerond. In 2020 werden de gehele perronkappen 1 en 2 voorzien van een nieuwe laag coating. Kijken welke stations Hermans SSB nog meer heeft geconserveerd voor Prorail ? Klik dan hier.

Den Bosch

Hermans SSB heeft het station Den Bosch geconserveerd en de werkzaamheden zijn in augustus van dit jaar opgeleverd. Nadat Hermans SSB inmiddels 10 en 3 jaar geleden al conserveringswerkzaamheden had uitgevoerd, heeft Prorail ook voor het jaar 2020 deze werkzaamheden aan Hermans SSB toevertrouwd. Alle kolommen en de buitengevels van de historische perronkappen zijn voorzien van een nieuwe coating. Naast het conserveringswerk heeft Hermans SSB ook nieuwe valbeveiliging en glasbewassingsvoorzieningen aangebracht. Tevens zijn op twee perrons de aanwezige zwakke plekken in het bestaande houten dakbeschot vervangen en is de gehele dakbedekking vervangen.

Station Den Bosch

Venlo

Hermans SSB heeft het station van Venlo geconserveerd. Zowel perron 1 alsmede het eilandperron zien er weer strak en fris uit. Prorail heeft gekozen voor nieuwe kleuren waardoor de perrons een nog betere “match” match vormen met de bestaande bebouwing.