ACTUEEL

Alphen aan den Rijn

Ook het treinstation in Alphen aan den Rijn zal door Hermans SSB geheel geconserveerd worden. In opdracht van Prorail zal in het begin van het nieuwe jaar een start worden gemaakt met de werkzaamheden.

Scheveningen

Hermans SSB voert al jaren het conserveringsonderhoud aanbruggen en leuningen uit in de gemeente Den Haag. Net voor de kerstdagen zijn een tweetal grote bruggen op het strand van Scheveningen opgeleverd in een prachtige blauwe kleur. Dit leverde mooie romantisch plaatjes op.

Pernis

Rijd u vaak op de A4 ter hoogte van Pernis, dan is de kans groot dat u ook daar de werkzaamheden van Hermans SSB heeft gezien. In opdracht van de RET zijn de geluidsschermen geheel schoongemaakt en is een meerlaagse coating opgezet.

Roermond

Hermans SSB heeft de conservering van het station Roermond afgerond. Bij de gehele perronkappen 1 en 2 zijn zowel de houten plafonds alsmede de gehele staalconstructie voorzien van een nieuwe laag coating. Kijken welke stations Hermans SSB nog meer heeft geconserveerd voor Prorail ? Klik dan hier.